Hódi Pamelát megtámadták...

.kepatmeretezes_hu_pami2.jpg.. de szerencsére csak az interneten.

Hódi Pamela a hivatalos Facebook-oldalán megosztott egy képet, amelyen kislánya, Natasa Zselyke felnőtteset játszik, és két ˝műcicit˝ rakott be a pólója alá, hogy hasonlítson anyuhoz. Ezen páran felháborodtak, pedig nem szokatlan, hogy minden gyermek olyan akar lenni, mint a nagyok.

Sokan még jól emlékeznek arra, milyen volt, mikor gyermekek voltak, vagy éppen most van a családban, vagy a társaságban kisgyerek, és úgy is reagáltak, mikor Hódi Pamela kitett egy fotót a Facebook-oldalára, melyen kislánya, Natasa Zselyke éppen felnőtteset játszik, és kitömte a pólóját ˝műcicikkel˝.

Viccesnek és aranyosnak találták, hogy Pamela és Berki Krisztián másfél éves kislánya nyilván szeretne olyan lenni, mint anyu (mint egyébként minden kislány), és ez az egész csak egy játék. Azonban pár hozzászólót mégis megbotránkoztatott a kép, ők többet láttak bele ártatlan játéknál, és azt kezdték el ecsetelni, hogy az anyja hogyan engedhet ilyesmit.

zselyke

˝Zselyke olyan, mint anyu!˝

Szerintünk ha Natinak játszani támad kedve, akkor talán nem olyan nagy baj, ha Hódi Pamela hagyja, hogy a gyermeke jól érezze magát, boldog legyen, és együtt nevessen anyuval. Persze az sem baj, ha valaki nem így gondolja, amíg normálisan képes megfogalmazni a véleményét, és nem süllyed le olyan szintre, ahonnan már igen nehéz visszakúszni.

Sajnos azonban akadtak ilyenek is, de semmi baj, egy kiadós alvás sokat tud ám segíteni.

 

Forrás: RCNews