Berki Krisztián vágyik egy kisfiúra?

kepatmeretezes_hu_berki2.jpgÖrömmel foglalkozott Mádai Vivien gyermekével.

Két gyerkőc ostromolta reggel a Fem3 Café stúdióját, de úgy tűnt, Berki Krisztián uralta a helyzetet – sőt, az egyiküket még haza is akarta vinni. Lehet, hogy elérkezettnek látja az időt, hogy Natasa Zselykének kistestvére legyen?

Mádai Vivien és Dobó Ági volt a vendége a Fem3 reggeli műsorának, akik az anyaságról és az azzal járó nehézségekről beszélgettek. Hogy demonstrálják, milyen eleven kisfiaik vannak, mindketten bevitték őket a stúdióba, ahol valódi ámokfutásba kezdtek a gyerkőcök.

Úgy tűnt, hogy a gyerek zsivaj egy cseppet sem zavarja Berkit sőt, azonnal az ölébe vette Mádai Vivi kisfiát, akit majdnem haza is vitt. Gyakorló apukaként tisztában van azzal, mennyi feladattal jár egy kisbaba érkezése, és nagyon tiszteli lánya anyukáját, aki tökéletesen helytállt ebben az időben.

„Én azt láttam, hogy maga a szülés nem jó élmény egy nőnek, legfeljebb évek múltán megszépül, és ezért vállalnak újra babát. Az utána következő első egy év nagyon kemény és melós, de én látom Natasa Zselykén, aki másfél éves, hogy egyre több mindent lehet vele csinálni, egyre jobban telnek vele a napok” – árulta el a berki, aki láthatóan nagyon jól bánik a gyerekkel, hiszen remek apa-lánya alakult ki közte és Nati között. Ki tudja, talán a két izgő-mozgó kisfiú láttán úgy érzi, itt az ideje a trónörökös érkezésének?

 Forrás: RCNews