Kiderült az igazság Berkiék újabb babájáról!

fb_berki_krisztian.jpgVajon Pamela tényleg terhes?

Ifjabb Berki Krisztián egyelőre csak álom! Pamela és párja csütörtökön orvosnál járt, ahol megtudták, idén biztosan nem bővül a család.

A Bors egyik olvasója szúrta ki, Hódi Pamela pocakja alaposan kikerekedett egy katalógus képein. Berki Krisztián munkatársunktól tudta meg, a rajongók között már az a hír kelt szárnyra, rövidesen újabb Berki baba jöhet a világra.

Hívásunkkor kérdően fordult párjához, aki akkor csak annyit közölt vele, ő is észrevette a változást, de nincs tudomása babáról. Csütörtök kora este közösen jártak utána, feje tetejére áll-e idén az életük.

– Alaposan megvizsgálták Pamelát, már csak azért is, mert – mint kiderült – napok óta bizonytalanságban élt ő is. Az orvos azonban egyértelműen kijelentette, egyelőre nem nézünk újabb gyermekáldás elé – mondta a Borsnak Berki, aki azt is elmagyarázta, miért örül egyelőre ennek a hírnek is.

Berki: Ha eljön az idő, úgyis egyből betalálok majd, mint ahogy Natival is tettem

– Természetesen a trónörökös egy határozott terv. Az érkezésének időpontja azonban fixen be van írva a naptáramba, és egyelőre nem tartunk ott. Ezért is mondtam, nem nagy baj, hogy egyelőre nem lepett meg bennünket. Számos egyéb teendőm van még addig, de ha eljön az idő, akkor úgyis egyből betalálok majd, mint ahogyan Natival is tettem. Nagy tervekben nem improvizálok – magyarázta az izomember.

A Berki baba nem érkezése máris újabb milliókat hoz a jelek szerint a család konyhájára. Két nappal ezelőtt ugyanis arról írtunk, Pamela esetleges terhessége miatt zsíros reklámszerződést bukhat. Berki Krisztián és Berki Natasa Zselyke után ugyanis őt is szerződtetni kívánja az a ruhamárka, amelynek a katalógusát fotózták. Tóth Tamás, a cég tulajdonosa ugyanakkor azt mondta akkor lapunknak, a Berki baba keresztülhúzhatja a terveiket, így a szerződéskötést is elhalasztották. Most már mégis aláírhatnak!
– Ifjabb Berki Krisztián már csak a nevéből is meg fog élni. Készen megkapja majd azt, amiért én megdolgoztam az elmúlt években – mondta ezzel kapcsolatban Berki.

Forrás: BorsOnline