Nati megdöntötte a cukiság-rekordot!

s4.jpgBerki kislánya minden nap meglepi a rajongókat.

Berki Krisztián kislánya igazi cukiság-bomba, és a szülők gondoskodnak arról, hogy ezt megosszák a nagyközönséggel. A hét legaranyosabb képeiből szemezgettünk.

Berki Natasa Zselyke nem problémás gyermek, másfél éves kora ellenére remekül elfoglalja magát, amikor anyukája szépítkezik.

„Sokszor megkapom a kérdést, hogy kivel van Nati, míg a dolgaimat intézem. Mivel bölcsikébe nem jár, és a “barátnői” sem érnek rá mindig, hogy vele legyenek, így viszem magammal mindenhová! Minden nevelés kérdése. Lehet, hogy szerencsés vagyok, de az is lehet, hogy azért viseli ilyen jól, mert ehhez szoktattam hozzá kicsi kora óta. A képen is látszik, hogy míg Enci csinálja a szempillámat (1,5 óra), addig Natkó rajtam játszik a pónikkal, néha lemászik és nézelődik. Nagyon szeretem, hogy mindig mindenben együtt tudunk működni” – írta közösségi oldalán Hódi Pamela.

Persze a huncutság nem hiányozhat Nati repertoárjából; elcsente apukája papucsát, és abban próbál slattyogni. 
Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya egyre önállóbb az étkezésben is, de vannak olyan ételek, amiket nem könnyű villával enni. Nati – és anyukája – ilyenkor nem problémázik, kézzel segít magán, és jóízűen falatozik. 

Igazi kis angyal, aki remekül pózol; nem csoda, hogy már alá is írta első modellszerződését.

Míg Natika a MY77 köntöseit próbálgatja, addig Chloeka türelmesen várja, hogy valaki eldobja Neki a labdáját” – osztotta meg Pamela.

 

 

Forrás: RCNews