Ez hihetetlen! Mit művelt Berki a riporterrel?

kepatmeretezes_hu_berki2.jpgEz történik, amikor két határozott egyéniség összetalálkozik. Se Berki Krisztián, se pedig a sztárok provokálásáról elhíresült riporter nem fél a rendhagyó kérdésektől, ha interjúról van szó. Most kiderült, hogy „ki húzta a rövidebbet”…

„Nincs kedvem beszélgetni veled!” – valószínű nem csak Kulcsár Edina szájából hangzott el ez a mondat, ha Katz Dávid lépett oda hozzá egy mikrofonnal a kezében. Nem régiben Andy Vajnánál húzta ki a gyufát a szabadszájú riporter, aki rendszeresen igencsak provokatív kérdésekkel bombázza interjúalanyait.

Katz Christopher Lambertnek vetette fel a manapság sokat vitatott témát. Első kérdése az volt hozzá, hogy ő egy gazdasági bevándorló-e, majd rögtön követte a következő: „El akarod lopni a magyaroktól a munkát?” A méltán híres filmmogul ezt már nem tűrte szó nélkül, azonnal leállította a riportert, aki Vajna Timi húgát sem hagyta békén, ugyanis a házaspár hálószobatitkaira volt kíváncsi. Hajdú Péter, Sarka Kata, Geszti Péter is azon szerencsések (?) közé tartozik, akik belefutottak Dávid kamerájába.

Berki Krisztián viszont önként rendelkezésére állt Katz Dávidnak, aki természetesen próbált fogást találni – a nem is annyira gyanútlan – interjúalanyán. Úgy tűnik, nemcsak a rántott hús, de még a berki is nagy falat volt a számára.

Nézd meg a videót!