Hódi Pamela kiborult...

pami2.jpgNem hagyja magát, visszavág!

Megkapta a magáét a kis Nati anyukája, mert hagyta, hogy kislánya megkóstolja az ő fogyókúrás italát. Hódi Pamela azonban nem hagyta szó nélkül a negatív kommenteket.

Pamela jó ideje fogyaszt ördögnyelv-kivonatot tartalmazó kapszulákat; a szülés után ezeknek köszönhetően nyerte vissza bomba alakját. Most shake-kel tartja formában magát, és amikor ezt itta, kislánya is megkóstolhatta az italt

 

Sok kommentelőnél ez kiverte a biztosítékot. Azt írták, hogy Hódi Pamela rosszul neveli a kis Natasa Zselykét, nem figyel az egészségére, rosszat tesz neki. 

Mivel nagyon sokan megjegyezték, hogy Nati megkóstolta a shake-met, így Nekik üzenném, hogy gondolkodjanak el azon, míg 10 anyukából 7 megveszi a gyerekének a boltokban tele tartósítószerrel, ízfokozókkal, nagyon kevés rost- és gyümölcstartalommal kezdve a különböző nagyon egészséges nasikat, addig Én adtam a lányomnak egy kis kóstolót a shake-ből, ami negyed annyira sem káros, mint amiket állítom hogy a szidalmazó emberek megvesznek otthonra! 
Nem azért nem adok a lányomnak csokit, üdítőt vagy fehér kenyeret, mert diétázik, ahogy azt az értelmiség írta, hanem azért mert most jönnek az első fogacskái és miért pont Én, az anyukája legyek, aki dugom a cukrot a szájába, mikor ő azt sem tudja, hogy az létezik!? Azt gondolom teljesen ráérünk meg ezekkel akkor, ha látja másnál, és esetleg megsajnálom! Mi szülők készítjük fel a gyerkőcünket, öltözködés, tisztálkodás mellette táplálkozás, nem megvonva Tőle dolgokat, de a helyes irányba terelve!
Nem mondom, ha a mamájánál van, vagy néha napján Én eszem nasit, akkor nem adok belőle Neki, de pl. az Ördögnyelv shake egy természetes, tartósítószer mentes italpor olyan összetevőkkel, mint fehérje, sovány kakaópor, szentjánoskenyérliszt, az emésztést segítő bifidobaktérium. Egészséges és hosszú időre eltelít, ami nyilván az Én számomra fontos!
Akinek gyereke van, jól tudja, hogy a piciket minden érdekli, kíváncsiak. Örülök, hogy Natinak egy egyszerre finom és egészséges italból adhatok kóstolót és nem egy műanyag, tartósítókkal dúsított szörpöt vagy pudingot eszeget” – osztotta meg véleményét Hódi Pamela a közösségi oldalon.

 

Forrás: RCNews