Még mindig kíváncsiak az Édes Élet szereplőire!

logokicsiblog.jpgÓriási siker az Édes Élet blogon bevezetett Adf.ly rendszer és kirobbanó Facebook-látogatottság a múlt héten!

Rengeteg ember (nem véletlenül) a mai napig kíváncsi az Édes Élet szereplőinek életére, ezt bizonyítja a múlt hét. Az információkat legtöbb ember tőlünk tudja meg, ugyanis a hivatalos Édes Élet Facebook oldal hónapok óta nem frissül. Ennek fényében a múlt héten az Édes Élet rajongói facebook oldal elérésben többszörösen megelőzte a hivatalos Édes Élet Facebook oldalt!

Itt a blogon bevezetett Adf.ly rendszer is hatalmas sikerrel debütált.

Ezt mind nektek köszönhetjük! :)

A következőekben képekben is bizonyítjuk nektek az előbb leírtakat!

Az első képen látható, hogy 12.509-en érték el bejegyzéseinket, ami 287,3%-os növekedést jelent, a posztokra érkező kommentek pedig 599,5%-os növekedést mutatnak!

fbmulthet.jpg

 

A következő képen látható, hogy mindennap hasonlóan sokan nézték meg oldalunkat, de legtöbben a szombati napon kattintottak ránk, és a nap minden órájában nézte valaki oldalunkat, legtöbben 20 órakor!

fbmulthet2.jpg

 

A következő képen látható, hogy legtöbben a 18-24 éves nők követik Facebook oldalunkat.

fbmulthet3.jpg

A következő képen látható az a 10 ország, ahol él a legtöbb rajongónk.

fbmulthet4.png

Ez volt tehát a múlt heti Facebook siker...

Térjünk át a Blog látogatottságára. Első képen látható, hogy a múlt héten a blog megsokszorozta látogatottságát, egyébként legtöbben L.L. Junior születendő gyermekére, valamint Cserpes Laura és Berki Krisztián szakítására voltatok kíváncsiak.

fbmulthet5.jpg

Az utolsó képen pedig látható a múlt héten bevezetett Adf.ly rendszer sikere, ami a Facebook oldalról egy 5 másodperces várakozással átvezet benneteket a blogra. A képen látható, hogy Adf.ly-on keresztül többen az oldalra találtak, mint Facebookon keresztül!

fbmulthet6.jpg

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!

Tartsatok velünk a továbbiakban is a Facebookon, a Blogon és az Ask.fm-en is!