Berkiék lehetnek a dzsungelshow sztárjai

fb_berki_krisztian.jpgBár szerződése van a TV2-vel, akár már ősszel felbukkanhat az RTL Klub képernyőjén Berki Krisztián.

Családapa, sportoló, életvezetési tanácsadó – az első két lábon járó magyar brand Berki Krisztián. Alig tűnik el az egyik tévéműsorból, máris felbukkan egy másikban. A Bors most úgy értesült, hogy rövidesen Pamelával együtt újra képernyőre kerülnek.

– A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban ők ketten lesznek a nagy durranás a csatorna tervei szerint. Krisztián az egyik turnusban, Pamela a má­sikban. De természetesen a forgatásra együtt utazhatnának a kislányukkal – mondta a Borsnak egy RTL-hez kötődő híresség.

Alig két hete írtunk arról, hogy Berki parkolópályára került a TV2-nél. Igaz, ennek ellenére állítólag megkapja a havi jussát, ugyanakkor őt nem mindig a pénz hajtja, sokkal inkább a „Berki áruvédjegy” fényesítése. Nagy műsort a csatornától a jelek szerint az őszi évadra nem kap, így érthető, ha másfelé keresgél.

Egy másik bennfentes szerint Berki Krisztián neve már több RTL klubos műsor kapcsán is felmerült.

Úgy tűnik, együtt igazolnak át az RTL-hez. Még gyereküket is magukkal vihetnék a show helyszínére

– Krisztián már javasolta a TV2-nek, hogy bontsanak szerződést, hiszen a semmiért kapott bére sem feltétlenül jelent neki örömöt. A lojalitás fontos a számára, de az üzlet néha fontosabb. Úgy tu­dom, több csatorna vezetőjével is beszélgetett már a lehetőségeikről – mondta egy közeli ismerőse.

A Bors megkereste a TV2-t a kérdéssel, tudnak-e arról, hogy egyik legnépszerűbb arcuk rövidesen máshol bukkanhat fel.

„Szerződésekről az azokban foglalt titoktartási kötelezettség miatt nem adhatunk tájékoztatást. Annyit elmondhatunk, hogy a TV2 egyik szerződtetett képernyőse sem jelezte, hogy konkurens csatornához köthető műsorban kívánna megjelenni” – tudtuk meg a csatornától. Az RTL programigazgatóját is megkerestük, ő a sajtófőnökéhez irányított. Meg szerettük volna tudni, valóban felmerült-e Berkiék neve a Celeb vagyok, ments ki innen! kapcsán. Eddig nem kaptunk érdemi választ.

Berki már bővebben nyilatkozott az átigazolásról.

– Hollywood üdvöskéi boldogok lennének, ha ennyit írnának arról, hogy épp melyik stúdió vette meg annak a filmnek a jogait, amelyben szerepelnek. Ôk sem kötelezik el magukat kizárólag egy helyen. Vagy itt van a foci. Ott csak augusztus 31-én záródik az átigazolási piac. Addig talán engedtessék meg nekem, hogy eldöntsem, milyen mezben futok ki a pályára. Klasszis futballisták se húzzák le az egész pályafutásukat egy klubnál. Egy dologhoz lojálisak, a focihoz. Én is egy dolog iránt vagyok elkötelezett, ez nem más, mint a nagybetűs szórakoztatás.

Az RTL Klub sajtókapcsolati vezetőjétől, Pécsi Norbert Sándortól rövid és még annál is szokatlanabb választ kaptunk az üggyel kapcsolatos kérdéseinkre: LOL. 

Forrás: BorsOnline