A Berki kihívta Bochkor Gábort!

berkiblog.jpgA rádiós vajon elvállalja a feladatot?

Berki Krisztián komoly kihívás elé állította Bochkor Gábort: ő lesz az, aki kiválasztja, ki vigyáz mostantól Berki Natasa Zselykére – feltéve, ha a rádiós elvállalja a nemes feladatot.

Berki szerint Bochkor Gábor mindenképpen remek választás, hiszen gyakorló apukaként ért a gyerekneveléshez, Orosz György szerint ráadásul az ízlése is kitűnő, hiszen őt választotta a legjobb stand up comedy-snek.

Nehéz lesz a döntés a rengeteg lelkes és elkötelezett jelentkező közül, aki mind Naitra szeretne vigyázni, hiszen rengetegen elküldték önéletrajzukat a Berki felhívására, miszerint bébiszittert keres Natasa Zselykének. Az sejthető volt, hogy Krisztiánnak nem lesz ideje végignézni a lehetséges jelölteket, ezért barátja, Orosz György tanácsára kért segítséget Bocsitól.

Így hát a kihívás megszületett, most már csak az a kérdés: Bochkor Gábor hajlandó lesz-e állni a sarat, és a jobbnál jobb bébiszitterek közül kiválasztani azt az egyet, aki végül a berki kislányára vigyázhat majd.

A VIDEÓ-KIHÍVÁS MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS A LINKRE:  http://adf.ly/1LAGr4

FIGYELEM! A videó megtekintéséhez a jobb felső sarokban az 5 másodperces visszaszámláló után kattints a SKIP AD-ra és láthatod a képet!

Forrás: RCNews