Berkinek fáj a megadás

berkicikk1.jpgNincs könnyű dolga a jógamesternek...

Berki még nem érzett rá igazán a jóga ízére, de a megadás pózt már kipróbálta. Sőt, egyre nagyobb magasságokba vágyik: fejre állítaná a világot, amikor műsort vezet.

Nincs könnyű dolga Ilkó Péter jógamesternek, ugyanis a berki folyamatosan beszél a foglalkozásaik alatt, képtelen lenyugodni, mindent gyorsabban szeretne csinálni, mint kellene, sőt még a relaxációs zenéket is lecserélné valami zúzósra.

Péter meggyőzött arról, hogy túl merevek az izmaim, és ezt a jógával helyre lehet tenni. Bár megmondtam neki, hogy egyelőre a jógával – mint szóval – hagyjon, én strechingnek hívom azt, amit csinálunk. Azt szeretném elérni, hogy egy könnyed mozdulattal be tudjam kötni a cipőmet, illetve egyedül meg tudjam mosni a hátamat; ne kelljen különböző hölgyek segítségét kérnem ebben. Úgy érzem, jól haladunk; ha valamiért kimarad a reggeli jóga, akkor határozottan hiányzik. Nagyon jól rendbe rak, és remek alapot ad a délutáni súlyzós edzéseimhez” – mondta az RC News-nak Berki Krisztián.

KATTINTS A LINKRE ÉS NÉZD MEG AZ EXKLUZÍV INTERJÚT BERKI KRISZTIÁNNAL: http://adf.ly/1Jmpm9

FIGYELEM! A videó megtekintéséhez a jobb felső sarokban az 5 másodperces visszaszámláló után kattints a SKIP AD-ra és láthatod a videót!

Forrás: RCNews