Ezt hallgasd meg, dal a Berkiről

Már nemcsak írnak, hanem zenélnek, énekelnek is a berkiről. Ez is egyértelmű jele annak, ha valaki sztár, hogy megihleti az alkotókat, foglalkoznak vele, porondon van.

Ahhoz, hogy egy celeb sokáig köztudatban maradjon, hogy foglalkozzanak vele, nem árt, ha beszélnek róla, ha a rajongók szeretik, nyomon követni mindennapjait, szokásait, életét.

Berki Krisztián egy olyan médiaszemélyiség, akiről szinte nap mint nap cikkek jelennek meg a sajtóban, rajongói figyelemmel kísérik öltözködését, életszemléletét, magánéletét. Sőt, azon túl, hogy a róla, vele készült interjúkkal, fotókkal találkozhatunk a neten, még zenészeket is megihlet.

berkikrisztian16

Míg korábban Fluor Tomi, az Irigy Hónaljmirigy, Polgár Peti is megzenésítette gondolatait a berkiről, a legújabb előadót, a Skatula duót is megihlette a berki munkássága, jelenléte a médiában.

A Skatuló duó alapítóját, Skatula Ignácot kérdeztük, hogy miért pont a berkiről írták legújabb dalukat.

“2006-ban adtuk ki első lemezünket, több hírességgel. Az évek során akartunk új celebekről írni, a rajongóktól kaptunk ötleteket, de többen nem sokáig maradtak ismertek és nem érte meg róluk írni, hiszen pár év után már nem lesz érdekes egy villalakó vagy egy nyuszilány. Évek teltek el úgy, hogy nem voltak igazi sztárok itthon, nem volt tartós celeb. Krisztián állandó celeb és bízunk benne, hogy az is marad, így a dal is aktuális lehet még akár hosszabb távon is. Érdemeit nem lehet vitatni, toppon van, a karizmája vitathatatlan. Bár a dalban csipkelődünk is kicsit, de úgy gondolom, ha valakinek nem tetszik ahogyan ő jelen van a sztárok között, próbálja utána csinálni.”

Természetesen Berki Krisztiánt sem hagytuk reakció nélkül, kíváncsiak voltunk rá, hogyan érinti, ha egy dal születik róla.

Nagyon megtisztelő, akár pozitív, akár negatív tartalmú a dal, amit rólam írnak. Örülök , hogy tudok újat adni, hogy megihletem őket, ez mindenképpen elismerés számomra.”
Íme a legújabb Berki Krisztiánról szóló dal:

KATTINTS A LINKRE ÉS HALLGASD MEG A DALT: http://adf.ly/1Jmr5V

FIGYELEM! A videó megtekintéséhez a jobb felső sarokban az 5 másodperces visszaszámláló után kattints a SKIP AD-ra és láthatod a videót!