Natasa Zselyke a kamerák kereszttüzében... Nati már igazi profi modell

s4.jpgBerki Natasa Zselyke igazi kis művésznő lett, apukájával éppen egy fotózáson vesz részt, ahol valódi profihoz méltón viselkedik. Az apropót egyelőre titok övezi, de néhány kulisszatitkot elárult a berki, egy cuki fotó kíséretében.

Szinte nincs olyan kép, aminek láttán ne olvadnánk el a kis Natasa Zselykétől. Szülei mindent megtesznek azért, hogy egy mindig mosolygós Nati köszönjön vissza a képekről, a mostani fotón is magával ragadó az arcán látható hatalmas kacaj.

Berki Krisztiánról a hétvégén ismét izgalmas információk jelentek meg, így az volt a célunk, hogy utána járjunk, valóban újból párra lelt-e a berki? „A hölgy egy családi barátunk, ugyanolyan modell, akárcsak Pamela, ráadásul már ő is anyuka. A fotó akkor készült, amikor celebsimogatáson vettem részt, és elugrottunk vacsoráért a stábtagoknak” – rántotta le a leplet a titokzatos szőkeségről.

Beszélgetés közben azonban kiderült, hogy éppen egy fotózáson vesz részt, méghozzá kislányával. Ismerve a kis Nati bájos képeit, azonnal tudni akartuk, miről is van szó!?

„Azt most még nem árulom el, hogy hol lesz látható a kislányom, de egy nagyon jó hangulatú fotózáson vagyunk a Balatonnál” – avat be a berki. „Már most profibb, mint az anyukája” – tette hozzá a büszke apuka, aki abba is beleszól, hogyan világítsák be őket a fotózáson, pedig ez igazán nem az ő szakterülete. Micsoda szerencse, hogy az igazi művésznővé érett Nati nem ad utasításokat a stábnak, de annál nagyobb profizmussal mozog a kamerák kereszttüzében. A legnagyobbaknak pedig kijár a sztárokhoz méltó bánásmód. Gondoljunk csak bele, a legtöbb előadó és művész általában különleges kívánságaival traktálja azokat, akik amúgy is lesik minden szavukat, és meglepőnél meglepőbb kérésekkel állnak elő. Madonna például minden nap másik vécéülőkét követel, Jennifer Lopeznek külön asszisztens kevergeti a kávéját. Vajon az ifjú modell hogyan áll a munkához? „A berkiéknél nincsenek sztárallűrök, mindketten örülünk a közös fotózásnak, amibe mindössze egy fagylaltozást iktattunk be” – meséli a büszke apuka, aki finom nyalánksággal kényeztette kislányát.

A képek tanúsága szerint nagyon örült a finomságnak, amit kis barátnőjével, Dórival közösen nyaltak el a magyar tenger partján. Ugye, milyen cuki a művésznő?

A KÉP MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS A LINKRE: 

első kép: http://adf.ly/1JfHF8

második kép: http://adf.ly/1JfHKD

FIGYELEM! A kép megtekintéséhez a jobb felső sarokban az 5 másodperces visszaszámláló után kattints a SKIP AD-ra és láthatod a képet!

 

Forrás: RCNews