Hova tűnt a Berki?

berkiblog.jpgKrisztián a változás útján...

Nem telik egy úgy nap, hogy ne hallanánk vagy látnánk valami izgalmasat és elgondolkodtatót a berkiről. A napokban azonban teljesen új útra lépett a műsorvezető. 

Sűrűn láthatunk olyan fotókat Berki Krisztiánról, amint éppen keményen edz, dolgozik vagy éppen a kislányával Natasa Zselykével apa-lánya napot tart. Az utóbbi napokban új fotókkal, olyan új idézetekkel bővült a közösségi oldala és ezzel párhuzamosan az élete, amelyben egyértelműen érezhető az életmódbeli változás. 

berki18.jpg

Berki Krisztián kora reggeli órákban jóga órákat vesz Ilkó Péter jóga oktatótól, étrend és életmód tanácsadótól, amely egészen biztosan hatással van és lesz is az életére, hiszen a jóga nemcsak a testre gyakorol hatást, hanem a lélekre és a szellemre is.

Krisztián így értékeli ezeket a pillanatokat az oldalán:

“Ne akard…, engedd, hogy megtörténjen
Paravritta parsvakonasa 

a berki Bakasana”  

“Ahogyan mi változunk, úgy változnak a körülményeink is…”
erő, egyensúly “beleállsz” abba aki Te vagy”

A berki véradáson járt, amit természetesen megosztott rajongóival:

Kárász Robi által szervezett motoros véradáson voltunk A vér gyógyszer. Méghozzá egy olyan biológiailag aktív szer, amely jelenlegi tudásunk szerint nem helyettesíthető. Nincs ekvivalens lehetőség, nincs generikus változat. 

“A világnak leginkább olyan emberek hiányoznak, akik mások hiányaival törődnek.” Albert Schweitzer”

Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen irányba és milyen mélységekbe folytatódik ez az út, de több, mint valószínű, hogy a berki mindenről tájékoztatja majd rajongóit és követőit.

 

Forrás: RCNews