Újra együtt Varga Viktor és Cinthya?

varga_viktor_cinthya.jpgBár jó pár hónap eltelt Varga Viktor és Cinthya Dictator viharos szakítása óta, de lehet, hogy a tavasz visszahozta a szerelmet az életükbe. Az énekes ugyanis elszólta magát, majd zavarba jött.


 

 

Viktor és Cinthya különválása idején senki nem gondolta, hogy a páros valóban más utakon folytatja, de mégis kibírták egymás nélkül. Valószínűleg csak mostanáig, mert a FEM3Café-ban Berki Krisztián rátapintott Viktor gyengepontjára, és zavarában nem tudott mit kezdeni az énekes.

Tudod, miből látszik, hogy nincs idő? Ha mondjuk találkozol akár egy régi szerelmeddel vagy egy régi barátoddal, ugyanonnan folytatjátok…” – kezdte Viktor, majd Krisztián közbevágott.

Na, mesélj, mostanában találkoztál régi szerelmeddel vagy miért mondod ezt? És ugyanonnan folytatjátok? Hát ez akkor: coming out! Nekem kiderült, név nélkül, volt szerelmével – szerintem Cintyával – találkozott és ugyanonnan folytatják, mint eddig. Nekem ez jött le a mondatodból” – fújta fel a történetet a berki.

Varga Viktor már zavartan és dacosan már csak annyit reagált: “De nem ezt mondtam!

Nem tudni, hogy Viktor és Cinthya szíve mit diktál de nem lenne meglepő, ha kiderülne: újra egymás mellett keresik a boldogságot.

 

Forrás: RCNews