Tündéri! Nati a mini stílusikon!

skicsi.jpgBabadivat Berki Krisztián kislányával!

Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Nati bár még alig múlt másfél éves, máris igazi kis stílusikon. Nem hiába, hiszen a szüleinek is fontos a jó megjelenés és az anyukája szívesen öltözteti a kislányt.

Ma már nemcsak a felnőtteknél, a gyerekeknél is egyre inkább előtérbe kerül az öltözködés. Manapság már szinte bármit be lehet szerezni az üzletekben, így a kreatív szülők az ízlésüknek megfelelően stylingolhatják csöppségüket.

Mivel határ a csillagos ég, ezért könnyen előfordulhat, hogy már a picikből is giccses babát kreálnak, de előfordulnak jól összeválogatott szettek is.

s1.jpg

s2.jpg

Berki Natasa Zselyke nem csupán tündéri kislány, de elmondhatjuk, hogy szettjei – legyen szó otthoni vagy utcai viseletről – mindig nagyon édesek és sikkesek.

s3.jpg

s4.jpg

Legtöbbször sportosan öltözteti őt az anyukája, Pamela, de Natin láthattunk már csajos szőrmemellényt, édes otthoni köntöst, tegnap pedig igazán vagány, trendi printnyomatos pólóban sétált az áprilisi melegben.

Ez a kis összeállítása kísértetiesen hasonlít a berki egyik szettjére, de többször előfordult már, hogy Pamela vagy Krisztián magukhoz öltöztetik Natit, akinek öltözéke pontosan passzol szüleik darabjaihoz.

s5.jpg

s6.jpg

Forrás: RCNews

HIRDETÉS

edenbanner.jpg