Intim felvételek Hódi Pameláról

pamikiskep.pngNézd meg az exkluzív fotókat!

Gyönyörű menyasszonyi ruha, álomszép smink és romantikus pillanatok – mindez történik akkor, ha eljön a nagy nap és egy lány férjhez megy. Pamela hasonlóan érezhette magát ezekben az álomszép ruhákban.

Ma már egyre kevesebben gondolják, hogy a menyasszonyi ruha csak fehér lehet és abroncsos, hiszen számtalan fazon és szín közül lehet már választani. Hódi Pamela mindezt megtapasztalhatta egy nagyon exkluzív fotózáson, hiszen olyan élményben volt részre, amelyre a legtöbb lány vágyik.

pami1.jpg

pami2.jpg

Az egyik legismertebb esküvői magazin, az Esküvő Classic kérte fel, hogy öltse magára az álomszép ruhakölteményeket, amelyhez természetesen hozzá illő sminket is kapott Pami.

Mind a smink, mind a ruhák is jól példázzák, hogy akár vörös vagy bordó rúzzsal is lépkedhetünk az oltár elé, de a ruhánknak sem kell éppen hófehérnek lennie, hiszen az ekrü és a pezsgőszín mellett már egyre felkapottabbak a színes vagy éppen fekete darabok.

Pamelán remekül állt minden fazon és amikor elérkezik az a pillanat, hogy ruhát válasszon, ezek közül bátran viselhetné bármelyik fazont vagy színt.

Míg más kislányok színésznők vagy énekesnők szerettek volna lenni, az Éden Éjjel műsorvezetője mindig arra vágyott, hogy menyasszony legyen. Ez az álma most teljesült, hiszen esküvői pompában mutathatta meg magát, és a leendő lakodalom részleteiről is beszámolt. Hatalmas, igazi “parasztlagzit” szeretne, ahol hajnalig ropják a táncot. Pamela igazi királylány ruhát viselne, a haját kontyba tűzetné és ügyelne arra, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon. Az esküvőt azért tartja fontosnak, mert úgy érzi: az annak az ünnepe, hogy összetartozik a szerelmével.

pami3.jpg

pami4.jpg

pami5.jpg

Forrás: RCNews

Fotók: Juhász Benjámin

HIRDETÉS

edenbanner.jpg