Berki a pornó miatt veszekedett Pamelával

Meglefb_berki_krisztian.jpgpő dolog derült ki:  Berki szerint nincs bocsánat, ha valaki a felnőttfilmezést választja pénzkereseti lehetőségként. Emiatt heves vitába keveredett Pamelával.

Az Éden Éjjel adásában beszélgetett Pamela és Berki az Éden Hotel egyik új szereplőjének, Éden Barbarának az egyik barátjával. A lányról már korábban kiderült, hogy két éve a felnőttfilmes karrierjéből tartja el magát, amit nehéz anyagi körülményei miatt kezdett csinálni. Csakhogy a berki szerint ha valaki a pornózást választja, akkor nem mentegetheti magát azzal, hogy pénzre volt szüksége. Szerinte ugyanis más módon is eltarthatta volna magát.

“Ne hülyéskedjél már! Most komolyan. Ne mondd már nekem azt, hogy egy lánynak azért mert 20 éves és nincs pénze, nincs lehetősége elmenni egy gyorsétterembe dolgozni nyolcvanezer forintért? Hagyjuk már ezt” – mondta hevesen Pamelának Berki Krisztián, aki, bár nem ítéli el sem Barbarát, sem más lányokat, akik felnőttfilmben szerepelnek, de szerinte nem lehet kifogás, hogy nem volt más lehetőségük.

Ráadásul az is kiderült, hogy Éden Barbara először ki nem állhatta a pornózást, sőt abba is szerette volna, hagyni, de miután többször hívták forgatásokra és szép összegeket ajánlottak fel neki, egyre több filmet vállalt el.

“Ne szenvedjen, hiszen tudta, miért csinálja” – zárta le a vitát a berki arra utalva, hogy a felnőttfilmek szereplői nem kevés pénzt kapnak a forgatásokért.

Forrás: RCNews

HIRDETÉS

edenbanner.jpg