A megdöbbentő igazság Berki és Cinthya kapcsolatáról...

kepatmeretezes_hu_cinthya1.jpgBerki Krisztián indulatait felkorbácsolta a napokban megjelent nyilatkozat, miszerint Cinthya Dictatort többször megbántotta közös munkájuk során. A berki most reagál.

Krisztián szerint a médiában dolgozó ember kérdéseit és az arra adott válaszokat sokféleképpen lehet értelmezni. Úgy gondolja azonban, hogy ezek helyett inkább az érdemleges dolgokról kellene beszélni.

A műsor mindig hozta az elvárt nézettséget, sikeres volt. Cinthya épp azért lett az Éden Éjjel egyik arca, mert olyan a személyisége, amilyen: hóbortos, kreatív, megosztó és különc. Fontos hangsúlyozni, hogy egyikünk sem műsorvezető. Éppen ezért furcsa, amikor a média tollforgatói egy taktikai reality kísérő produkciójában műsorvezetőként aposztrofálnak minket, és összevetik: hogyan beszéltünk egymással. Az Éden Éjjel a taktikai reality kísérőműsora volt, aminek figyelemfelkeltőnek, meghökkentőnek kellett lennie. Cinthya felé voltak olyan megnyílvánulásaim, amelyek a stúdión kívül vagy a valós életben nem történhettek volna meg, de a műsor megkívánta, és sem Cinthya, sem pedig Pamela nem sértődött meg. Büszkén vállalom, hogy amikor trasht kell nyújtani, akkor azt nyújtok, amikor pedig a FEM3 Café egy szociális helyzetet mutat be vagy egészségügyi témáról van szó, akkor abban állom meg a helyem. Tudom manipulálni a médiát, és a média képviselőit is. Örülök, hogy Cinthyával és a gyermekem édesanyjával, Pamelával együtt szerepelhettünk, illetve mellettem állhattak. A későbbiekben is a TV2-höz köt a szerződésem, és feltétlenül lojális vagyok a csatornához. Az elkövetkezendő időszak műsorairól nem én, hanem a TV2 vezetősége dönt, de ha testhezálló feladatot kapok, a nevem egyfajta garancia a sikerre” – jelentette ki az RC News-nak Berki Krisztián.

Berki 2

Cinthya úgy érzi, kiforgatták a szavait. Krisztiánnal mindig jó volt a kapcsolata és ez nem változott a közös munka során.

Krisztiánnal kimondottan jó a kapcsolatom, sőt tisztelem őt. Valóban sokat csipkelődött velem a műsorban és azon kívül is, de sosem maradt szálka bennem. Bármikor szívesen vezetnék vele műsort, de örömmel kipróbálnám magam egyedül is. Leginkább mozgalmas, dinamikus műsorban szerepelnék, amelyben sok érdekes interjút lehet készíteni. Azonban ezért semmit nem teszek tudatosan, hiszen számomra mindig a fotózás volt az első. Hamarosan diplomázom az egyetemen, és most hoztam létre a saját stúdiómat. Ha emellett megtalál valamilyen televíziós feladat, örömmel fogadom, de mindenekelőtt a fotózásra koncentrálok” – tette hozzá Cinthya Dictator.

Forrás: RCNews