Elképesztő! Berki és Cinthya élő adásban beszélték ki szexuális életüket! - Videóval!

kepatmeretezes_hu_cinthya1.jpgAz Éden Éjjel adásában ismét ment az adok-kapok. Ezúttal Berki Krisztián és Cinthya Dictator nem kímélte egymást, még az adás vendégét, a kiesett Patrikot is sikerült zavarba hozniuk. A műsorvezetőről mindenki tudja, hogy nem tesz lakatot a szájára, ezúttal sem finomkodott az extrém külsejű Cinthyával.

 

Az Éden Éjjel legutóbbi adásában Berki Krisztián és Cinthya Dictator voltak a műsorvezető páros, akik eddig sem jöttek zavarba, ha a másik zrikálása volt a tét! Eddig. Mert hogy tegnap mégis csak zavarba ejtő húrokat pendített meg a berki, de Cinthya felvette a kesztyűt és nem hagyta magát! A másik hálószobatitkait pedzegető kérdések azért érezhetően jobban kiakasztották az egyik felet, mint a másikat. Nézd meg, mi volt a válasza a csípős nyelvű műsorvezetőtársnak!

 

Az adás előtt vagány képet posztolt magáról a művész lelkű fotós lány, joggal mondhatjuk róla, hogy hivatalosan is kiérdemelte a magyar Lady Gaga címet! Közben csak néhány információt csepegtet magánéletéről. Ugyan már a nyilvánosság előtt is vállalja új szerelmét, sokat nem tudni kettejükről. Meglepő fordulat a történetben, hogy az új fiú a régi szerelme, Varga Viktor ismerőse volt. Érthető, ha a két srác azóta nem igazán tartja a kapcsolatot.

cinthyacikk_1.jpg

Viktor a Borsnak elárulta, hogy bár távol vannak egymástól Cinthyával, akit élete legnagyobb szerelmének tart, azért mindig megnézni, mi van éppen a lánnyal. “Azóta sem találtam senkit, akivel együtt tudnék élni. Mindig megnézem, hogy mit történik vele, és szerintem ő is rajtam tartja a szemét. Sokszor vannak olyan egybe­esések, amik meglepőek, de igazából nem is meglepőek, hiszen együtt voltunk két és fél évig. Vannak ikerségek külső jegyekben, amik nem lehetnek véletlenek. Most távol vagyunk egymástól, mert ha beszélnénk, az összekavarna mindent.”

Néhány szóban arról is mesélt, mennyire bántja őt a dolog, hogy egy régi barátja mellett találta meg az új boldogságot egykori kedvese: “Eleinte nyilván féltékeny voltam, mert az én virágomba lépett valaki, de ezen túltettem magam, mert muszáj volt, hiszen szakítottunk. Az nem tetszett csak, hogy a mostani barátja az én régi barátom volt, azóta nem beszélek vele, de nem haragszom rá sem, csak kiléptem az életükből. Szeretném, ha Cinthyke boldog lenne, örülnék, ha ez a fiú boldoggá tenné, de nem tudom, hogy vannak.”

Forrás: RCNews és BorsOnline

HIRDETÉS

edenbanner.jpg