Cserpes Laura közútálat tárgya lett Berki miatt

bors.jpgAligha szokott hozzá ahhoz a szitokáradathoz, amely saját Facebook-oldalán amiatt zúdult rá, hogy összejött Berkivel.

Amióta kiderült, hogy együtt vannak, a fényképei alatt megjelentek a súlyos kritikák, és akadt olyan rajongója is, aki törölte az énekesnőt az ismerősei közül. Laura nem távolította el a kellemetlen bejegyzéseket.

– Ahogy a dicséreteket, úgy a negatív véleményeket sem cenzúrázzuk – mondta a Borsnak Cserpes Laura menedzsere, Kálnási Anikó.

– Laura és Krisztián egymással foglalkozik, boldogok együtt, a többi pedig a jövő titka – tette hozzá.
Berki Krisztián már megszokta a körü­lötte dúló viharokat.

– Én szándékosan élem így az életemet, hogy az embereknek lehessen véleményük róla – mondta Berki.

– Mindketten tudtuk, hogy amint vállaljuk a kapcsolatunkat, megjelennek ezek a számomra arctalan személyek. Szerencsére Laura épp olyan beállítottságú, mint én, nem foglalkozik azokkal, akiket nem ismer. Bárhová megyünk, személyesen gratulálnak és sok boldogságot kívánnak nekünk – tette hozzá Berki Krisztián, aki azt mondja, érzelmileg egyáltalán nem érintik meg a negatív hozzászólások.

– Sőt még bátorítanám is őket, ugyanis ebből pénzt keresek – jelentette ki hetykén az Éden Hotel mûsorvezetôje.

bors.jpg

Mint ismert, Laura annak a Cserpes Istvánnak a lánya, aki a közismert Cser­pes Sajtműhely és Cserpes Tejivók alapítója és vezetője. Azt egyelőre nem tudni, hogy ő mit szól lánya választottjához. 

Így bántják

Néhány idézet a finomabb hang­vételű kommentekből:

„Az érdekek, Laura, téged az visz. Remélem, hamar dob a Berki.”

„Hányok, ha erre a két emberre gondolok együtt. Sajnálom Pamelát, ez tényleg gyomorforgató!”

 

Forrás: BorsOnline